Синефрин-Synephrine

Сподели

Магазин за хранителни добавки в София-от къде мога да си купя синефрин-Synephrine за изгаряне на мазнините и отслабване Най-добрия избор на Синефрин, Synephrine с гарантиран произход и безплатна консултация

вторник, 23 декември 2014 г.

Widgets

Widgets

Синефрин странични ефекти

Synephrine странични ефекти

В повечето случаи не се наблюдават странични ефекти от прием на Синефрин от здрави хора в препоръчаната дозировка-дневни дози за прием на Synephrine. Въпреки това бъдете внимателни при прием на Synephrin или добавки които съдържат синефрин.

Горчив портокал или екстракт от него-Синефрин, не трябва да се приема от хора със сърдечносъдови заболявания или високо кръвно налягане. Особено когато се приема с стимуланти като кофеин или съдържащи кофеин билки, в термогенните фет бърнъри.увеличава риска от високо кръвно налягане.

Има ли странични действия Synephrine
Има докладвани странични действия при предозиране със синефрин, екстракт от горчив портокал :
  • Прием на синефрин може да предизвика главоболие, мигрена
  • чувствителност към слънцето
  • Някои данни сочат, че прием на екстракт горчив портокал ,може да попречи на контрол на кръвното и кръвната захар при пациенти с диабет тип 2. Използвайте с повишено внимание и следете нивата на кръвната захар ако сте диабетици.
  • Относно прием на синефрин при хора с Високо кръвно налягане особено в комбинация с кофеин, може да повиши кръвното налягане дори и при здрави хора. Към днешна дата обаче няма никакви проучвания, които изследват ефекта от горчив портокал върху кръвното налягане при хора, които вече имат високо кръвно налягане или здрави такива.Въпреки това бъдете внимателни.
  • При хора със сърдечно съдови заболявания ,неправилен сърдечен ритъм-аритмии избягвайте прием на синефрин.
  • Въпреки че няма публикувани проучвания и изследвания ,не използвайте синефрин или препарати със екстракт от горчив портокал  при Бременност и кърмене
Добре е когато сте на диети за отслабване и калориен дефицит, да завишите приема на протеина, така ще сте сигурни че поддържате мускулната маса.
Fhl.bg - онлайн хранителни добавки

Няма коментари:

Публикуване на коментар